Διοργάνωση Ημερίδας Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Building Inclusion through New Learning Methodology"

bi new 00

H EEO Group σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ,  με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος BI-NEW – “Building Inclusion through New Learning Methodology",  αλλά και στο πλαίσιο των στόχων και των ενδιαφερόντων της, διοργανώνει εκδήλωση με στόχο τη διάχυση του έργου και των αποτελεσμάτων του. Ο κύριος σκοπός του έργου είναι να αναπτύξει καινοτόμο μεθοδολογία για νοητή αριθμητική με τη χρήση του άβακα. Με τη χρήση του, οι εκπαιδευτές θα διευκολύνουν τα προσωπικά και ακαδημαϊκά επιτεύγματα των μαθητών στο πεδίο της ανάπτυξης δεξιοτήτων όπως: συγκέντρωση, φωτογραφική και μυική μνήμη, δημιουργική και αναλυτική σκέψη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12.00 μέσω της πλατφόρμας Ζoom, λόγω περιορισμών που προέκυψαν από την επίδραση του COVID-19 στην Ελλάδα.

Για να συμμετέχετε, παρακαλούμε συμπληρώστε το εξής ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/MqT9eMsG6r3o8x579. Στο email που θα μας δηλώσετε θα σας αποσταλεί το link για το zoom αλλά και η agenda της εκδήλωσης. Σημειώνεται ότι θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Zoom στη συσκευή σας. Οδηγίες για την διαδικασία θα βρείτε εδώ: https://zoom.us/DOWNLOAD.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.